XO, asiatisk restaurant i Kjøpmannsgata!

Vi var ute i gårkveld og spiste på XO. Dette er en asiatisk restaurant som ligger i bryggene i Kjøpmannsgata, Trondheim.Vi spiste pekingsuppe til forrett:

Beste suppen i verden!

Jeg spiste sprøstekt svinefilet i sursøt saus, og Frank spiste sprøstekt and i sursøt saus.MAGISK betjening, MAGISK mat, MAGISK mye mat, MAGISK billig mat! Det kostet 501,- for to forretter, to hovedretter og 3 store brus! Vi greide ikke dessert, og ble tilbudt kaffe på huset som vi heller ikke hadde plass til i magen. Anbefaler alle som er glade i asiatisk mat å stikke huet innom XO, og kom med tom mage!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sophiesverd1

sophiesverd1

27, Trondheim

Sophie er mitt navn. Det har gresk opprinnelse (Sofia) og betyr visdom. Neste spørsmål blir om jeg virkelig er så smart? Vel, jeg kan iallefall masse unyttig fakta, slik som det du fikk servert nettopp nå. Er fra det folk omtaler som "bartebyen", nemlig Trondheim, men sannheten er at det er like vanlig med mustasj her som i andre landsdeler. Jeg er makeup artist og har jobbet hos MAC. Jeg gjør stylistoppdrag sånn nå og da når huden min er ok. Måtte slutte i jobben pga. allergisk eksem på hendene. Liker å syssle med flere ting på fritiden; lese om astronomi og meteorologi (store interesser), sjø- og båtliv, turer i fjellet, hyttekos, cafe, trening, se filmer fra antikken, lese, avhengig av musikk, lage mat, spise, sove, stelle dyr, rir litt dressur.. Har en Chihuahua hann på fôr sammen med mannen min, som heter Cookie.

Kategorier

Arkiv

hits